lunes, 12 de mayo de 2014

Comença l'Abril

03.04.14
Avui com no vaig a buscar en Husam a classe i hem anat a Begur a donar un tompel poble i ensenyar-li els llocs més emblemàtics del poble. Encabat hem anat al centre cívic del poble a fer uns billars, futbolín, hoquei taula...



13.04.14
Avui és dia de passeig amb en Husam per Palamós. El dia a començat amb un sol increíble però ha durat poc com podreu veure en las fotos. La veritat que la tarda ha del donat per molt sobretot perque en Husam m'expliqués algo més sobre la seva família. També hi ha hagut ocasió de jugar a la sorra, i com no després de un agotant passeig un beure al Hotel Trias.










15.04.13
Avui tornem a quedar ja que al ser Setmana intentarem aprofitar-la al màxim. Quedo amb en el Husam i anem a Begur a jugar a l'Arbreda un partidet, on jo n'era el més gran rodejat de 25 petits diables de 8 a 10 anys. Una vegada acabada la tarda reposem forces amb provisions que havia comprat prèviament per berenar.

18.04.14
Avui tornem a quedar amb en Husam, ja que després de estar una setmana sense quedar, decideixo anar a berenar per tot lo alt amb en Husam a Palafrugell per agafar forces, tot seguit anem al tot a cent i decidim comprar raquetes de Ping Pong i anar a l'Arbreda (Begur) a jugar a Ping Pong, tot i que vàrem passar gran part de la tarda jugant a fútbol amb molts nens de la seva edat, ja que al ser Setmana Santa estava ple de canalla.



22.04.14

Avui quedem amb en Husam després del col·legi i quedem per anar a donar un tom per Palamoós pel passeig de nou, però al anar amb el cotxe veig una papereria i se m'acudeix comprar material per fer un joc de taula i comprar un quadern perque dibuixi o escrigui paraules en català. Arribar a casa ens vàrem possar tot i intentar que si concentrés, hi havia un altre factor que cridava més l'atenció que un joc de taula i va ser el meu gos, ja que no va poder evitar sortir al jardía tirar-li pinyes la qual va està acompanyada d'una sortideta pel bosc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario