domingo, 11 de mayo de 2014

Febrer


08.02.14

Després de dues setmanes sense veure en Husam tornem a quedar, i en mode de disculpa anem directes a Platja d'Aro a passar-ho en gran i saltant fins a marejar-nos, i cada cop més compenetrats que mai.
La veritat que aquest projecte m'està aportant moltes coses possitives entre d'elles el tornar a ser un nen, i passar-ho bé amb petits gestos.

Pd: La veritat que m'encanten les cames elàstiques. Feia temps que no m'ho passava tant i tant bé.

12.02.14

Avui després de sortir del col·legi he anat amb en Husam a la protectora d'animals de Palafrugell a veure els gossos, els qual m'he adonnat que li encanten. Una vegada dins hem decidit portar a passejar a un gosset maquíssim "el pancho". Tot i el bon plan a  camí ha començat a ploure considerablement hi hem hagut de tornar per potes abans de quedar-nos xops.













19.02.14

Aquesta tarda he quedat amb en Husam per anar a la Biblioteca, ja que ara que sap una mica més català a veure si puc ensenyar-li una mica més algunes paraules ajudant-me amb contes i l·lustracions. Tot i l'intent ràpidament he vist que en Husam li encanta pintar i copiar dibuixos. I ho fa bastant bé la veritat. Vosaltres que n'opineu?






 Pd: Encara que no ho havia comentat el Husam és molt tímid, però a la biblioteca coneixia a molts nens i parlaven amb ells català.

26.02.14

Anem a donar una volta amb en Husam després de sortir del col·legi i anem comprar algo marrano per passar la tarda. La veritat que cada cop em sorprèn més el Husam, i sobretot al escoltar-lo avui saludar-me i parlar-me amb més fluidesa que mai. La veritat que no hem fet algo molt planejat, però la veritat que a vegades amb uns riures i una mica de tonteries amb en Husam es passa la tarda que ni t'enteres.
Aquí veureu com en Husam amb un rampell de valentia es creu el rei del Cel Obert.






Pd: En veritat s'estava morint de vergonya i aguantant-se el riure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario